Horeca interieur

Een ruime keuze in horeca interieur

Wanneer u op zoek bent naar horeca interieur mag u groothandel Tinus Toog absoluut niet missen! Met een zeer gevarieerd aanbod van meubilair is er voor ieder wel wat wils. Wij bieden nieuwe meubels aan, maar richten ons voornamelijk op tweedehands spullen. U kunt hierbij denken aan stoelen, barkrukken, tafels, terrasmeubilair en diverse barren. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij ondertussen het kaf van het koren te scheiden. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in handen heeft, ook wanneer u een grote partij tweedehands horeca interieur bij ons aanschaft. Desondanks kunt u rekenen op scherpe prijsjes!

Horeca inrichting voor ieders budget

Onze specialiteit ligt bij tweedehands barren. Deze kunt u direct plaatsen in uw café, restaurant, zaal of showroom. Een ieder vindt bij ons wel een geschikte bar. U heeft een ruime keuze uit diverse formaten en materiaalsoorten, denk bijvoorbeeld aan houten of eiken barren. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw budget, daarom bieden wij horeca interieur in diverse prijsklassen aan.

Horeca interieurOok voor nieuwe barren

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor compleet nieuwe barren! U heeft hier een keuze uit een 4-tal modellen die voor u op maat worden gemaakt in ons eigen atelier. Deze zijn al binnen één week leverbaar. Deze barren worden verkocht voor de laagste prijzen van Nederland en België! Een bezoekje aan onze showroom is dus zeker de moeite waard! Neem dus nu contact op om een afspraak te maken. De koffie staat klaar.

   Contact     Aanbod