Cafe inrichting

Cafe inrichting tegen zeer scherpe prijzen

Van harte welkom bij Tinus Toog! U bent hier terecht gekomen omdat u op zoek bent naar cafe inrichting en dat treft. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan van zowel nieuwe als tweedehands horeca meubilair. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan zeker even verder!

Voor ieder wat wils

Tinus Toog is een groothandel in Biervliet te Zeeland, waarbij de nadruk ligt op gebruikt meubilair. Onze specialiteit ligt bij barren. U kunt dan ook rekenen op een ruime keuze, denk bijvoorbeeld aan houten en eiken barren in diverse lengtes. Naast de ruime keuze die u heeft in materiaalsoort en grootte, is er ook voor ieder budget wel iets te vinden. Dus of u nu op zoek bent naar low bduget cafe inrichting of op zoek bent naar iets exclusiefs, een bezoekje aan onze groothandel is de moeite waard!

Een zeer divers aanbod

Wat betreft Cafe inrichtingcafe inrichting is ons aanbod zeer divers. U kunt hierbij denken aan barren, maar ook aan tafels, stoelen, (bar)krukken, terrasmeubilair en decoratie. Uiteraard verkopen wij alles uitsluitend in partijen. Bent u op zoek naar cafe inrichting in een specifieke stijl? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u op voorraad hebben. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Dit is zelfs in het weekend mogelijk. Bel ons gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Aanbod