Tapkast

Een tapkast koopt u bij Tinus Toog

U bent op zoek naar een nieuwe of tweedehands tapkast? Dat treft, want bij groothandel Tinus Toog te Biervliet kunt u rekenen op een ruim aanbod. U koopt bij ons diverse partijen horeca meubilair in diverse prijsklassen en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan modern en klassiek, maar ook low budget of juist exclusiviteit vindt u bij ons.

Altijd hoge kwaliteit

Wanneer u onze showroom binnenstapt zult u absoluut versteld staan van de diversiteit die wij aanbieden. Daarnaast bieden wij ook zeer scherpe prijzen aan, wat het absoluut de moeite waard maakt om een bezoekje aan onze groothandel te brengen. Omdat wij al jarenlang in de branche zitten, kunnen wij een hoge kwaliteit aanbieden. Wij selecteren ons aanbod namelijk zorgvuldig waardoor uw horeca meubilair er nog goed uitziet en geen schade heeft. Hierdoor zult u er nog jarenlang plezier van hebben.

TapkastNeem contact op

Bent u op zoek naar een specifieks? Bijvoorbeeld een tapkast die perfect past bij uw bar? Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij wat we hebben staan. Tevens kunnen we u dan bellen wanneer we iets nieuws binnenkrijgen. Dit geldt voor alle soorten meubilair en decoratie. Wilt u langskomen in onze showroom om ons horeca meubilair te bekijken? Maak dan een afspraak door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

    Contact     Aanbod