Houten bar

Houten bar kopen? Een ruime keuze bij Tinus Toog!

U bent op zoek naar een houten bar, tweedehands of wellicht compleet nieuw? Kies dan voor Tinus Toog, de groothandel die écht een ruim aanbod heeft! Wij kunnen onszelf dan ook gerust één van de grootsten van de regio noemen. Niet alleen is ons aanbod heel divers, ook bieden wij diverse prijsklassen aan. Zo kan iedereen slagen!

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze specialiteit ligt bij horeca barren. Wij bieden dan ook diverse soorten aan, van eiken en houten barren tot zeer moderne barren. Deze hebben diverse formaten; van 1 tot wel 15 meter lang. En wat denkt u van een mooie hoekbar? Deze kunt u direct in uw restaurant of café plaatsen! Maar ook particulieren komen regelmatig naar ons toe, bijvoorbeeld omdat ze een mooie bar in de keuken willen plaatsen. Kortom, bij Tinus Toog zijn er mogelijkheden genoeg! Naast barren verkopen wij ook diverse andere horeca inrichting, zoals tafels, stoelen, barkrukken en diverse decoratie.

Een bar op maat laten maken


Houten barKunt u onverhoopt geen bar bij ons vinden? Dan kunnen wij u ook voorzien van een compleet nieuwe bar. Denk bijvoorbeeld aan een mooie houten bar die wij voor u op maat maken. Zo kunt u deze direct plaatsen in uw café, restaurant of andere ruimte. Een nieuwe bar leveren wij al binnen één week! Wij luisteren graag naar uw wensen en maken de bar zo dat hij aansluit bij uw persoonlijke smaak en wensen. Wilt u meer weten of een afspraak maken om langs te komen? Neem dan gerust contact op!

   Contact     Aanbod