Horeca bar

Horeca bar kopen? Kies voor een ruim aanbod

Wanneer u op zoek bent naar een horeca bar, zult u zeker weten slagen bij Tinus Toog. Onze voorraad wisselt voortdurend waardoor er regelmatig nieuwe bars te koop zijn. Ook bieden wij bars aan in diverse formaten en materialen. Voor ieder budget en voor iedere stijl zijn er bij ons wel barren te vinden. Van antiek tot modern en van low budget tot zeer exclusief, het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Reken op diversiteit

Tinus Toog is de grootste horeca groothandel van Nederland én België. Niet alleen kunt u rekenen op een diversiteit van horeca meubels, ook de prijzen zijn altijd scherp! Uiteraard kunt u bij ons alleen partijen inkopen. Kunt u onverhoopt geen geschikte horeca bar bij ons vinden? Wij kunnen ook een compleet nieuwe voor u op maat maken. Hiervoor hebben wij onze eigen werkplek. Tevens zult in onze showroom ook stoelen, tafels, barkrukken en diverse decoratie aantreffen. Voor de gehele inrichting van uw café of restaurant maakt u dus gewoon een afspraak bij Tinus Toog!


Horeca barOok voor particulieren

Naast bedrijven komen particulieren ook regelmatig naar ons toe voor een horeca bar. Dit staat natuurlijk ook erg mooi in de keuken of buiten onder een mooi terras. Onze klanten komen uit geheel Nederland en België en dat is niet voor niets. Ieder bezoekje aan de showroom is weer de moeite waard! Maak dus gerust een afspraak om te komen kijken. U kunt ons ook bellen wanneer u vragen heeft of op zoek bent naar een specifieke stijl van horeca meubilair.

   Contact     Aanbod